Cruisereiziger
BestemmingenExcursies

Ultra luxe Regent Seven Seas Cruises in 2018/2019 weer naar Cuba

Altijd al eens Havana willen bezoeken tijdens een cruise? Regent Seven Seas Cruises voegt de bestemming Cuba komend jaar toe aan zes cruises in het Caribische seizoen van 2018 en 2019. Reizigers hebben de mogelijkheid om Havana te bezoeken tijdens de cruises van de Seven Seas MarinerSeven Seas Voyager en Seven Seas Navigator, die vanuit Miami vertrekken vanaf oktober 2018 tot maart 2019.

Gasten aan boord van deze cruises kunnen kiezen uit een groot aanbod van gratis excursies aan land om op deze manier meer te leren over de geschiedenis, de cultuur en de Cubaanse bevolking.

“Cuba ademt cultuur en geschiedenis en daarom is Regent Seven Seas Cruises enorm enthousiast om onze routes uit te breiden met een bezoek aan Havana om zo onze gasten een complete Caribische ervaring te kunnen bieden,” zegt Jason Montague, CEO van de cruisemaatschappij. “Drie van de zes reizen bevatten nachtelijke vertrekken van Havana Harbor, dus gasten hebben ook echt de tijd om het Cubaanse nachtleven te ervaren.”

Als onderdeel van de inclusieve luxueuze ervaring van Regent Seven Seas Cruises hebben gasten de keuze uit een groot aanbod van samengestelde excursies aan land. Deze excursies bieden een authentieke Cubaanse beleving dat men de muziek, kunst, inwoners, geschiedenis en cultuur van de stad laat ontdekken en zijn in overeenstemming met het Office of Foreign Assets Control (OFAC). Om gasten zelfs van nog meer kennis te voorzien over Cuba en haar mensen, bieden gastsprekers en experts aan boord interessante presentaties over Cuba’s verleden, heden en toekomst.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)