Cruisereiziger
OntspanningSamenwerkingShows

Eerste Hollywood filmpremière aan boord van Queen Mary 2

Photo by Diane Bondareff/Invision for Cunard/AP Images

Vrijdagavond vond voor de eerste keer een wereldwijde première van een Hollywood film plaats aan boord van een passagiersschip. Het cruiseschip Queen Mary 2 van Cunard was het decor voor de eerste vertoning van de film ‘The Greatest Showman’ van regisseur Michael Gracey. De gehele cast, inclusief Hugh Jackman, Zac Efron, Rebecca Ferguson en Zendaya, liepen over de rode loper op de oceaanlijner vlak voordat de film werd vertoond op het Illuminations theater. Ondertussen verzamelden familie en vrienden zich in de Queens Room, de grootste balzaal op zee, om samen met kapitein Philpott een toast uit te brengen op de avond. Het publiek werd tevens vermaakt met circusacts en als afsluiting een groots vuurwerk.

‘The Greatest Showman’ komt eind deze maand uit in de bioscoop. Het is een Amerikaanse musicalfilm die het begin van de showbusiness viert. Een visionair staat uit het niets op creëert een fascinerend spektakel dat een wereldwijde sensatie wordt. De film is gebaseerd op het leven van P.T. Barnum, die zelf meerdere keren heeft gevaren op Cunard-schepen tussen New York en Engeland. Enkele scenes uit de film werden opgenomen in het originele hoofdkantoor van de rederij in Manhattan. Daarnaast zijn er ook opnames vanuit Brooklyn, de thuishaven van Queen Mary 2 in de Verenigde Staten.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!