Triple suite upgrade aan boord van de ultra luxe Seven Seas Explorer

Zin in een luxe winterzonvakantie op zee? Regent Seven Seas Cruises lanceert een triple suite upgrade! Boek een suite en ontvang een gegarandeerde upgrade voor een suite die nog luxueuzer is. Deze speciale upgrade is geldig voor cruises op het meest luxueuze schip ooit gebouwd, de Seven Seas Explorer. Tussen 3 januari en 11 maart 2018 is er de keuze uit acht verschillende cruises die in het Caribische gebied varen.

Deze genereuze aanbieding geldt voor nieuwe boekingen op Veranda Suites tot de Superior Suites en kan er zelfs toe leiden dat gasten een upgrade krijgen naar een Concierge Suite, waar ze onder andere kunnen genieten van een gratis verblijf in een pre-cruise hotel in Miami.

De upgrades zijn afhankelijk van de beschikbaarheid en moeten geboekt worden vóór 31 december 2017. Het overzicht luidt als volgt:

  • Veranda (H-grade) = Superior Suite (F2-grade)
  • Deluxe Veranda Suite (G2) = Superior Suite (F1)
  • Deluxe Veranda Suite (G1) = Concierge Suite (E)
  • Superior Suite (F2) = Concierge Suite (D)

Ga voor een veelomvattend overzicht van de soorten suites op de Seven Seas Explorer naar hier.

Cruises op de ultraluxe Seven Seas Explorer zijn boekbaar bij onder andere:

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.