Cruisereiziger
Spa

Ultraluxe cruisemaatschappij Seabourn brengt wellness cruises naar Alaska en Griekenland

Ultraluxe cruisemaatschappij Seabourn volgend jaar in 2018 nog meer in op welzijn en mindfulness met twee gloednieuwe Wellness Cruises van Dr. Andrew Weil. Op elk van deze cruises richting Alaska en Griekenland is er het exclusieve mindfulnessprogramma ‘Spa & Wellness with Dr. Andrew Weil’ met boeiende experts in integratieve geneeskunde en Dr. Weil, een gevierde arts, auteur van bestsellers en partner van Seabourn.

“De blijvende groei van het wellnesstoerisme wijst op het belang van welzijn en gezondheid voor veel reizigers en zeker onze Seabourngasten,” zegt Richard Meadows, president bij Seabourn. “Door het opmerkelijke succes van het Spa & Wellness programma met Dr. Andrew Weil op onze schepen, namen we hem aan boord om cruises naar geweldige bestemmingen zoals Alaska en Griekenland samen te stellen die nog meer focussen op spa en wellness. Met de schitterende natuur en cultuur van deze bestemmingen op de achtergrond kunnen reizigers hun welzijn versterken. Seabourn zet zich permanent in om zijn reizigers een goed gevoel te geven.”

Op het programma staan een aantal gratis wellness-seminars en interactieve sessies onder leiding van Dr. Weil en zijn team, met onder meer een Mindful Living coach. Er worden ook optionele, te betalen excursies aan wal georganiseerd. Zo verrijkt wellness het aanbod op de bestemmingen.

Wellness cruises Alaska en Griekenland
De eerste Wellness Cruise met Dr. Andrew Weil is ‘Wellness in the Wilderness with Dr. Weil’ aan boord van het schip Seabourn Sojourn van 16 tot 28 juni 2018. Terwijl het schip ten noorden van Vancouver (British Columbia) voorbij indrukwekkende natuurwonderen vaart, zoals Sumner Strait, Seduction Point, Tracy Arm en Misty Fjords op weg naar Seward in Alaska, kunnen de gasten aan boord het Wellness Cruise programma volgen met meer dan 20 gratis lezingen en demonstraties. Ze wijzen de gasten de weg naar een gezond, tevreden en goed leven.

Tijdens de cruise ‘Origins of Wellness with Dr. Weil’ van 6 tot 20 oktober 2018 vaart Dr. Weil op de Middellandse Zee in de streek waar de integratieve geneeskunde is ontstaan. Op deze rondreis vanuit Piraeus (Athene) genieten de gasten op het schip Seabourn Odyssey van adembenemende uitzichten langs de Griekse kustlijn, met onder meer Mykonos, Kreta, Naxos en Rhodos, evenals het Italiaanse Syracuse en Valletta op Malta. Het Wellness Cruise programma aan boord omvat meer dan 25 gratis workshops en discussies met autoriteiten over integratieve geneeskunde.

Partnership met Dr. Weil
Gasten kunnen de integratieve benadering van Dr. Weil altijd ontdekken dankzij het programma Spa & Wellness met Dr. Andrew Weil, dat eind 2017 op elke Seabourn cruise beschikbaar is. Het programma is het resultaat van het partnership tussen Seabourn en The Onboard Spa by Steiner en staat onder leiding van een Mindful Living coach, een gecertificeerde yoga- en meditatiespecialist. Zijn rol is de gasten te inspireren en te informeren van het begin tot het einde van de reis.

Voor reserveringen kan er contact opgenomen worden met een reisagent of met Seabourn via de website www.seabourn.com. Cruises en offertes kunnen worden aangevraagd bij onder andere:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Sunweb

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)