Cruisereiziger
AanmerenBestemmingenWereldcruise

Costa Luminosa vertrekt zaterdag op wereldcruise

Zaterdag 6 januari 2018 vertrekt het cruiseschip Costa Luminosa vanuit Venetië voor haar wereldcruise, een 106-daagse reis over 3 oceanen waarbij 41 bestemmingen op 5 continenten worden bezocht. Aan boord bevinden zich ongeveer 2.000 gasten, waarvan de meerderheid afkomstig is uit Frankrijk (500), Italië en Duitsland (elk 300), Zwitserland en Spanje (200) en Oostenrijk (100). De oudste passagier op de ‘2018 Around the World Cruise’ is 92 jaar en de jongste is een Franse dreumes van 1 jaar.

De route van de wereldcruise brengt de Costa Luminosa naar bestemmingen als de Antillen, Colombia, Mexico, Costa Rica, Guatemala en Californie. Na het oversteken van de Grote Oceaan gaat de tocht verder naar Hawaii, Polynesie, Fiji Eilanden, Australie en Indonesie, waarna stops gepland staan in Singapore, Maleisie, Thailand, Sri Lanka, Indie, de Verenigde Arabische Emiraten, Oman en Griekenland. Op diverse bestemmingen heeft de Costa Luminosa een langere ligtijd.

Op 22 april arriveert de Costa Luminosa weer in Venetië. Het keert daar over exact een jaar terug voor de start van haar volgende wereldcruise, de ‘Around the World Cruise 2019’.

Boek een cruise op de Costa Luminosa bij:

Dit schip vaart niet meer voor Costa Cruises. Kijk voor andere schepen bij:

Captain Cruise Corendon - Nieuw! CruiseOnline Cruisereizen Stip Sunweb TUI

 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Eén reactie op “Costa Luminosa vertrekt zaterdag op wereldcruise

  • Als we ooit genoeg centjes hebben dan gaan we dit ZEKER doen.

Reacties zijn gesloten.