Cruisereiziger
BouwMaidentripNieuwe cruiseschepen

Celebrity Edge komt eerder in de vaart

Celebrity Cruises heeft maandag bekendgemaakt dat haar nieuwe cruiseschip Celebrity Edge eerder in de vaart komt dan gepland. De eerste nieuwbouw in 6 jaar voor de Amerikaanse cruiserederij zou oorspronkelijk in december 2018 worden gelanceerd. De bouw bij STX France verloopt momenteel echter dermate voorspoedig dat de oplevering nu een maand eerder zal plaatsvinden. Hierdoor heeft de cruisemaatschappij vijf extra cruises aan het inaugurele programma van de Celebrity Edge toegevoegd.

Het gaat om vier ‘mini-preview’ cruises van elk 3 nachten naar de Bahamas vanuit Fort Lauderdale’s Port Everglades met vertrek op 21 en 24 november en 3 en 6 december. Aansluitend is er ook een tweede 8-daagse maiden voyage ingepland, waardoor men kan kiezen tussen de Oostelijke- en Westelijke Caribbean. De eerste cruise start op 9 december vanuit Fort Lauderdale naar Key West, Costa Maya, Cozumel en Grand Cayman. De tweede vertrekt op 16 december en stopt in San Juan, Tortola en Philipsburg, St. Maarten.

Wil je ook cruisen op de Celebrity Edge? Bekijk de mogelijkheden:

AMCA Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Sunweb TUI

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!