Cruise & Style magazine 2018-2019 verkrijgbaar

De nieuwste uitgave van het Cruise & Style 2018-2019 is vanaf vrijdag 12 januari 2018 verkrijgbaar. Het enige glossy cruisetijdschrift in de Benelux biedt dit jaar maar liefst 180 pagina’s, het dikste nummer ooit. Het magazine bevat waardevolle tips om op cruise te gaan, meer dan 10 uitgebreide bestemmingenreportages zoals over de Middellandse Zee, Noorse fjorden, Vietnam en Cuba, exclusieve sfeerreportages over o.a. de zeecruiseschepen Seabourn Encore (Seabourn), L’Austral (Ponant), Insignia (Oceania) en riviercruiseschip Crystal Mozart en de nieuwste cruiseschepen.

Cruise & Style 2018-2019 is te koop bij de AKO, Bruna en De Bijenkorf voor €6,95. De uitgave is tevens verkrijgbaar op de Vakantiebeurs van 10 t/m 14 januari 2018 in Utrecht.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​