Seabourn Sojourn uitgerust met nieuw restaurant en wellnessprogramma

Net als haar 3 zusterschepen biedt het ultra-luxe cruiseschip Seabourn Sojourn van Seabourn sinds kort haar passagiers het restaurant The Grill by Thomas Keller en het ‘mindful-living’ programma van Dr. Andrew Weil. Beide faciliteiten zijn toegevoegd tijdens een droogdokperiode vorig jaar december. Daarbij zijn tevens de publieke ruimtes over het gehele schip opgefrist met nieuw tapijt en design elementen. Ook de (top)suites zijn aangepakt met o.a. nieuw meubilair.

Het specialiteitenrestaurant The Grill van sterrenchef Keller serveert moderne versies van iconische Amerikaanse gerechten van de jaren ’50 en ’60. De eetgelegenheid is in de plaats gekomen van een ander specialiteitenrestaurant Restaurant 2. Het nieuwe spa & wellness programma van Dr. Andrew Weil wordt gehouden in de Steiner-spa aan boord en omvat dagelijkse yoga en meditatiesessies met een coach en seminars over bewust en gezond leven.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.