Cruisereiziger
Renovatie

Carnival Victory ondergaat 17-daagse droogdok op Bahamas

Het cruiseschip Carnival Victory van Carnival Cruise Line bevindt zich momenteel in een uitgebreide, miljoenen dollars kostende renovatie op de scheepswerf in Freeport op de Bahamas. Tijdens de 17-daagse droogdok, die van 4 januari tot en met 21 januari plaatsvindt, worden diverse nieuwe eet- en drinkgelegenheden geïntroduceerd, net als enkele nieuwe hutcategorieën.

Tot de nieuwe ruimtes behoren de hamburgertent Guy’s Burger Joint, het Mexicaanse Bluelguana Cantina voor burritos, tacos en tortillas, Bonsai Sushi Express en de gerenoveerde Deli voor de lekkerste sandwiches. Voor zoete lekkernijen kan je terecht bij Cherry on Top. Verder maken de Caribische Redfrog Rum Bar en de Mexicaanse Bluelguana Tequila Bar hun debuut.

Passagiers hebben op de opgefriste Carnival Victory straks nog meer keus uit type hutten. Zo worden er diverse nieuwe buitenhutten toegevoegd van 24 vierkante meter (Scenic) tot 30 vierkante meter (Scenic Grand), maar ook Captain’s suites, ruimte hutten van 76 vierkante meter met een verlengd balkon, twee badkamers, een apart slaapgedeelte en een grote woonkamer.

De Carnival Victory vaart het gehele jaar door 3- tot 4-daagse cruises vanuit PortMiami. De 3-daagse cruises vertrekken op de vrijdag en doen Nassau aan. De 4-daagse cruises verlaten Miami op de maandag en gaan naar Key West, Cozumel of Nassau en het prive-eiland Half Moon Cay op de Bahamas.

Boek een cruise op de Carnival Victory bij:

Captain Cruise Cruisereizen

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!