Cruisereiziger
Eten en drinkenSamenwerking

Holland America Line voegt chefkok Ethan Stowell toe aan Culinary Council

Holland America Line heeft de Amerikaanse chefkok Ethan Stowell aan haar Culinary Council toegevoegd. De chefkok uit Seattle gaat enkele culinaire gerechten op de Alaska cruises vernieuwen en nieuwe gerechten toevoegen voor onder andere het Lido Market pasta station, New York Pizza en signature salades. Op elk van de 14 schepen, inclusief de Nieuw Statendam, worden deze gerechten gepresenteerd.

Stowell voegt zich bij het team van Holland America Line’s Culinary Council, dat onder leiding staat van Rudi Sodamin, met onder andere Jonnie Boer, David Burke, Elizabeth Falkner en Jacques Torres.

De veel geprezen chefkok Stowell richt zich op de smaken van Alaska en de Noord-West pacifische kust voor met name de 7 schepen die in Alaska varen. Gasten kunnen deze gerechten in het hoofdrestaurant bestellen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)