Cruisereiziger
Themacruise

Star Wars Day at Sea en Marvel Day at Sea ook in 2019 bij Disney Cruise Line

Disney Cruise Line organiseert ook in 2019 tijdens geselecteerde cruises weer de Star Wars Day at Sea en Marvel Day at Sea. De speciale familie-events voor alle leeftijden vinden van januari tot en met maart 2019 plaats op twee Disney cruiseschepen met de Caribbean en de Bahamas als bestemmingen.

Star Wars Day at Sea wordt gehouden tijdens 9 8-daagse cruises van de Disney Fantasy vanuit Fort Lauderdale naar de Caribbean. Gedurende 1 gehele dag vinden er festiviteiten plaats die in teken staan van de legendarische avonturen van de Star Wars saga. Tot de activiteiten behoren o.a. een spectaculair feest op het dek met vuurwerk, special effects en stunts, ontmoetingen met karakters zoals Jedi, Wookiees, droids en Stormtroopers, themaspellen voor jong en oud, speciale menu’s en merchandise.

Marvel Day at Sea staat gepland voor 10 6-daagse cruises van de Disney Magic vanuit Miami naar de Caribbean en de Bahamas. 1 gehele dag wordt gewijd aan de superhelden en superschurken van Marvel, zoals Spiderman, Captain America en Thor. Er wordt van alles georganiseerd, van meet & greets met de striphelden, feesten op het dek, vertoningen van populaire Marvel films tot aan thema-activiteiten voor de jeugd zoals quizjes en knutselen. Daarnaast worden er unieke merchandise en aangepast eten en drinken aangeboden.

CruiseOnline Cruisereizen

 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!