AIDAnova komt tweemaal naar Rotterdam in november 2018

De AIDAnova komt eind november tweemaal naar Rotterdam. De gloednieuwe AIDAnova start haar allereerste reis op 15 november vanuit Bremerhaven naar Oslo en eindigend in Hamburg. Op haar tweede reis komt de AIDAnova op  woensdag 21 november 2018 naar Rotterdam en verblijft 1 nacht aan de kade. Daarna vaart het schip naar Hamburg terug. De tweede maal vindt plaats op donderdag 29 november waarbij de AIDAnova ook een nacht aan de kade blijft liggen.

De AIDAnova is ’s werelds allereerste LNG cruiseschip. Het kan draaien op de momenteel meest milieuvriendelijke en emmissie-arme fossiele brandstof met dank aan de vier dual-fuel motoren.

Na de vier eerste cruises start het schip haar inaugurele seizoen begin december 2018 in Hamburg met bestemming Gran Canaria op de Canarische Eilanden. Daarvandaan gaat het 7-daagse cruises varen.

Vraag een offerte aan of boek voor deze minicruises bij:

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Eén gedachte over “AIDAnova komt tweemaal naar Rotterdam in november 2018

  • 5 februari 2018 om 17:41
    Permalink

    Aidanova een schoon schip ?
    Goed nieuws dat dit schip alsmede ook de Aidaprima en Aidaperla met LNG voortgestuwde brandstof gaan varen. Over de luchtvaart en automobiliteit wordt veel gesproken over milieuvriendelijk rijden en zuiniger omgaan met brandstof als het om vliegtuigen gaat. Vaak wordt vergeten dat de scheepvaart wellicht tot nu toe nog meer milieu on-vriendelijker is dan men denkt ! Het is nu een eerste stap, overheden, rederijen en de scheepvaart industrie moeten meer werk maken om schepen nog milieuvriendelijker met schone brandstof te laten gaan varen ook al gaat dat misschien ten koste van een (lichte) verhoging van de ticketprijs. Niet alleen de brandstof maar alle logistieke zaken verdienen extra aandacht als het om een schoner milieu gaat ! Als één schaap c.q. schip over de dam is volgen er hopelijk meer…
    Frans Eekhout

Reacties zijn gesloten.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.