Bezoek twee AIDA schepen op 1 dag in Hamburg

AIDA Cruises biedt cruiseliefhebbers een leuke dag uit in Hamburg deze zomer. Op drie dagen in mei, juni en augustus 2018 heb je de mogelijkheid om aan boord van de AIDAperla én de AIDAsol te kijken. Uiteraard is dit pas mogelijk na aanmelding. 

De AIDAperla zal vanaf maart 2018 wekelijks een route doen vanuit Rotterdam of Hamburg naar Southampton, Le Havre en Zeebrugge. Cruiseschip AIDAsol vaart deze zomer diverse 4-daagse korte cruises naar Amsterdam en Dover en langere cruises naar IJsland en Spitsbergen.

Tijdens het scheepsbezoek wordt je rondgeleid en krijg je een aantal hutten te zien, de restaurants en uiteraard veel publieke ruimtes. Doordat de twee schepen niet in dezelfde haven liggen, zal de rederij een shuttle inzetten om de bezoekers naar het volgende schip te begeleiden. De dag eindigt met een lunch aan boord van de AIDAperla.

De dubbele scheepsbezoeken vinden plaats op 5 mei, 2 juni en 18 augustus 2018 en kosten 49 euro per persoon, kinderen tot en met 15 jaar zijn gratis. 

Aanmelden gaat via de site van AIDA cruises: www.aida.de/schiffsbesuche

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​