Queen Mary 2 Minicruise van Southampton naar Hamburg in mei 2018

Ben je op zoek naar een korte cruise in mei? En ben je op zoek naar een rederij waar je misschien nog nooit mee gevaren hebt? Misschien is dit dan een leuke cruise:

Vanuit Southampton vaart de luxe oceanliner Queen Mary 2 naar Le Havre en eindigend in Hamburg. Deze minicruise is een 4-daagse reis vanuit Southampton en via Le Havre naar Hamburg. Wij bekijken deze cruise in detail en nemen je als het ware alvast mee op deze reis.  

De bestemming: Southampton, Le Havre en Hamburg

Op de eerste dag van je cruise scheep je in het maritieme Southampton. De stad ademt werkelijk het ‘cruisegevoel’. Je imposante schip is er eentje met elegantie. De Queen Mary 2 is een echte oceanliner die met gemak de grootste zeeën ter wereld oversteekt. Na het vertrek aan het einde van de middag vaart het schip de haven van Southampton uit naar open zee. 

De volgende morgen kom je aan in Le Havre, een Franse havenstad. Je kunt met een excursie naar Parijs, maar de stad zelf is ook een bezoek waard. Winkelen, musea of lekker langs het water lopen. 

Nadat je uit Le Havre vertrekt, heb je de avond en de dag erna om van de Queen Mary 2 te genieten. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het Planetarium en geniet van de sfeervolle avonden aan boord. 

Op de laatste dag van je cruise, arriveer je in Hamburg.  Heb je nog wat tijd over totdat je vlucht vertrekt naar Nederland? Bezoek dan zeker de indrukwekkende Elbphilharmonie voor een prachtig uitzicht over het water en de stad. 

Route in detail

Datum Haven Aankomst en vertrektijd
24 mei (donderdag) Southampton (Engeland) inschepen & vertrek: 17:00 uur
25 mei Le Havre ochtend-avond
26 mei Op zee  
27 mei (zondag) Hamburg (Duitsland) 07:00 aankomst

Je schip: Queen Mary 2

Cruiseschip Queen Mary 2****+ is van Cunards huidige vloot de enige oceanliner! Het schip is zo gebouwd dat het de grootste oceanen kan oversteken en dat doet het schip dan ook regelmatig van Southampton naar New York en terug. Een oversteek duurt zes dagen en daarom heeft ze allerlei faciliteiten aan boord, zelfs een hondenkennel 🙂

Het schip heeft een indrukwekkende grootte en biedt dan ook vijftien restaurants en bars, vijf zwembaden, een casino, een ballroom zaal en het eerste planetarium op zee. 

Gegevens Queen Mary 2:

 In de vaart  2004
 Brutotonnage  148.000
 Lengte en breedte  345 meter lang, 41 meter breed
 Passagiers  2.620
 Bemanning  1253
 Aantal     passagiersdekken  12

Hutten & Prijzen

Op de Queen Mary 2 zijn de volgende hutten  boekbaar, inclusief vluchten!

 • Binnenhut – is verkrijgbaar vanaf €254 (Cruisewinkel)/€399 (incl. vluchten bij Zeetours) per persoon.
 • Buitenhut – vanaf €284/€436
 • Balkonhut – vanaf €314/€466
 • Juniorsuite – vanaf €548/€696

Exclusief

 • Fooien (variërend van 11,50 – 1350 pond per persoon per dag)
 • Specialiteitenrestaurants
 • Transfers
 • Reserveringskosten/bijdrage Calamiteitenfonds
 • Persoonlijke uitgaven zoals excursies, entreegelden, verzekeringen

Inclusief

 • Havengelden
 • Ontbijt, lunch en diner
 • Vluchten inclusief luchthavenbelasting

Vraag een offerte aan

 

 

 

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.