Cruisereiziger
Bestemmingen

Norwegian Sun biedt langere cruises aan naar Cuba

Norwegian Cruise Line heeft bekendgemaakt dat het dit najaar langere cruises aanbiedt met de Norwegian Sun naar Cuba en de Caribbean. Er is de keuze uit 7, 9 en 13-daagse reizen met vertrek- en aankomst in Miami, Florida.

De 6 7-daagse cruises vinden plaats van 9 september tot 14 oktober en doen Havana (Cuba), Great Stirrup Cay, Costa Maya (Mexico) en Harvest Caye (Belize) aan. De 9-daagse Cuba en Caribbean cruises doen dezelfde bestemmingen aan maar gaan ook naar Roatan en Cozumel (Mexico).

De Norwegian Sun zal ook een nieuwe 5-daagse cruise naar Cuba en de Bahamas varen vanuit Port Canaveral op 3 september. De reis gaat naar Key West, Great Stirrup Cay en Havana met overnachting.

Voor diegene die dromen van een bezoek aan het Panamakanaal krijgen de kans op een 13-daagse cruise naar Cuba, de Caribbean en het Panamakanaal vanuit Miami op 30 oktober. Er worden 8 bestemmingen bezocht waaronder Puerto Limon, Cartagena, Santa Marta en Oranjestad.

Geïnteresseerd? Vraag een offerte aan bij:

Captain Cruise Corendon - Nieuw! CruiseOnline Cruisereizen Stip Sunweb

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!