Cruisereiziger
Renovatie

Droogdok Disney Magic in Freeport van start

Afgelopen vrijdag is het cruiseschip Disney Magic in Freeport op de Bahamas gearriveerd voor haar 15-daagse droogdok. Op het oudste schip in de vloot van Disney Cruise Line zullen diverse verbeteringen worden doorgevoerd, waaronder een gerenoveerde tienerclub Vibe en een café exclusief voor volwassenen, Cove Café. De grootste aanpassing is de transitie van restaurant Carioca’s naar het nieuwe eetconcept Rapunzel’s Royal Table, geinspireerd op Disney’s ‘Tangled’, met een unieke dinershow.

De Disney Magic komt op 9 maart terug in de vaart met een 6-daagse cruise naar de Bahamas vanuit Miami. Tot midden mei staan er 5- en 6-daagse cruises gepland naar het westelijk gedeelte van de Caribbean en de Bahamas voordat het naar Europa vertrekt voor de zomer. Op 30 juli 2018 zal de Disney Magic tijdens een 12-daagse cruise in Noord-Europa Amsterdam aandoen.

Klik hier voor een uitgebreid overzicht van de nieuwe voorzieningen op de Disney Magic.

Geïnteresseerd in een cruise met de Disney Magic? Vraag een offerte aan bij:

CruiseOnline Cruisereizen Captain Cruise

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!