Cruise naar Britse eilanden & Brits Open met Celebrity Eclipse

Denk je erover om Groot Brittannië te bezoeken vanuit Nederland deze zomer? En ben je wellicht een golfliefhebber? Een mooie goed uitgedachte cruise is de Britse eilanden & Brits Open cruise met de Celebrity Eclipse vanuit Amsterdam. Wij bekijken deze cruise in detail en nemen je als het ware alvast mee op deze reis. Op 13 juli 2018 vertrekt de Celebrity Eclipse op deze 13-daagse reis.

De bestemming: Groot-Brittannië

Je vertrekt op vrijdag 13 juli gemakkelijk uit Amsterdam. Het schip zal om 17:00 de trossen los gooien om richting de sluizen van IJmuiden te gaan.  Fijn is dat je de volgende dag al kunt genieten van de vele bestemmingen op deze reis. Je bezoekt als eerste Zeebrugge, waarvandaan je gemakkelijk Brugge kunt bezoeken. 

Ierland

Na een zeedag kom je aan in Ierland in Cork. Een gezellige kustplaats waar je voor het eerst kennis maakt met de Ierse muziek, historie, locals én Ierse pubs. Ook in Waterford geniet je de volgende dag volop van de Ierse historie in Ierlands oudste stad. Bezoek bijvoorbeeld het Waterford Museum of Treasures waar je overblijfselen kunt bewonderen van de Vikings die de stad hebben gesticht. De laatste bestemming in Ierland is Dublin. Een inmiddels moderne stad maar in een historisch jasje.

Brits Open

Het Brits Open is het oudste en naar men zegt, meest prestigieuze open golfkampioenschap dat gehouden wordt van 19 juli tot en met 22 juli in Carnoustie, ten Noorden van Edinburgh. Zie je favoriete golfspelers zoals Tiger Woods. De Celebrity Eclipse blijft twee dagen in Edinburgh, op de twee laatste dagen van het golftoernooi. Je kunt ervoor kiezen om een excursie te boeken (op eigen gelegenheid is Carnoustie slecht aan te reizen) naar het toernooi of lekker in de mooie stad Edinburgh te blijven. 

Engeland

Je bezoekt tijdens deze cruise aan de westkust van Engeland de stad Liverpool en aan de oostkust Dover. Liverpool is sinds 2004 een Werelderfgoed en was in 2008 de Europese Hoofdstad van Cultuur. Dover staat bekend om zijn witte krijtrotsen. 

Datum Haven Aankomst en vertrektijd
13 juli 2018  (vrijdag) Amsterdam vertrek 17.00 uur
14 juli Brugge 07.00-15.00 uur
15 juli Op Zee  
16 juli Cork (Ierland) 07.00-18.00 uur
17 juli Waterford (Ierland) (tender) 07.00-18.00 uur
18 juli Dublin 05.30-17.30 uur
19 juli Liverpool (Engeland) 07.00-17.00 uur
20 juli Op zee  
21 juli Edinburgh (Schotland) 07.00 uur aankomst
22 juli Edinburgh (Schotland) 22.00 uur vertrek
23 juli Op zee  
24 juli Dover (Engeland) 07.30-16.00 uur
25 juli Amsterdam 06.00 uur

 

Het schip: Celebrity Eclipse

De Celebrity Eclipse***** is gebouwd in 2010 en behoort tot de nieuwste generatie cruiseschepen van Celebrity Cruises. Het schip heeft vele specialiteitenrestaurants zoals het Franse Murano (toeslag), Tuscan Grill (toeslag), crepes in Bistro on Five (toeslag) en creatief dineren in Qsine (toeslag). Voor AquaClass gasten is het restaurant Blu bestemd. Bij de Lawn Club wordt regelmatig een glasblazers show gegeven. Op het grasveld mag worden gerelaxed en deel worden genomen aan grasspelen.

Het schip heeft twee mooie zwembaden met bubbelbaden op het middendek. Een overdekt zwembad -alleen voor volwassenen- bevindt zich naast de uitgebreide spa met onder andere een thermal suite.

Gegevens Celebrity Eclipse:

 In de vaart  2010
 Brutotonnage  121.878
 Lengte en breedte  294 meter lang, 32,2 meter breed
 Passagiers  2852
 Bemanning  1271
 Aantal     passagiersdekken  13

Hutten

Op de Celebrity Eclipse zijn de volgende hutten momenteel nog boekbaar.

  • binnenhut is verkrijgbaar vanaf € 1349 per persoon (exclusief fooien).
  • buitenhut vanaf €1549,
  • balkonhut met beperkt of vrij zicht €1599

Suites zijn niet meer beschikbaar.

Offerte aanvragen of boeken?

Deze cruise is boekbaar bij onder andere:

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.