Cruisereiziger
Eerste stuk staal

Eerste stuk staal gesneden voor Seven Seas Splendor

Donderdag is op de scheepswerf van Fincantieri in Ancona het eerste stuk staal gesneden van het tweede ultra-luxe nieuwbouwschip van Regent Seven Seas Cruises. Oplevering van het zusterschip van de Seven Seas Explorer, ‘het meest luxueuze cruiseschip op zee’ staat gepland voor begin 2020. De ceremonie werd bijgewoond door o.a. Jason Montague, President en CEO van Regent Seven Seas Cruises, Robin Lindsay, Executive Vice President of Vessel Operations van moedermaatschappij Norwegian Cruise Line Holding en Giovanni Stecconi, Directeur van de Ancona scheepswerf.

De Seven Seas Splendor (55.500 brutoton) wordt 224 meter lang en gaat plek bieden aan 754 passagiers in 375 suites. Het wordt het vijfde cruiseschip in de vloot van Regent Seven Seas Cruises. De cruises in het inaugurele seizoen gaan in de lente van dit jaar in de verkoop.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!