Cruisereiziger
Verkoop/koop

Mein Schiff 2 blijft in vloot van TUI Cruises

Mein Schiff 2

TUI Cruises heeft dinsdag bekendgemaakt dat de huidige Mein Schiff 2 toch onderdeel blijft uitmaken van de vloot van de Duitse cruisemaatschappij. De geplande overgang naar een ander cruisemerk in de TUI Group, Marella Cruises, is daarmee van de baan. Vanwege de aanhoudende vraag is er besloten om de bestaande plannen aan te passen en de uitbreiding en modernisering van de vloot te versnellen. Dit betekent dat TUI Cruises volgend jaar, met de lancering van de nieuwe Mein Schiff 2, zal beschikken over 7 cruiseschepen. Op korte termijn worden de nieuwe naam en de nieuwe routes van de huidige Mein Schiff 2 bekendgemaakt.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!