Seven Seas Voyager maakt in 2018 3 wijnreizen

Seven Seas Voyager

Het cruiseschip Seven Seas Voyager maakt dit jaar een drietal wijnreizen in juli, augustus en november als onderdeel van het Spotlight on Wine-programma van de rederij. Regent Seven Seas Cruises organiseert speciaal voor de gelegenheid proeverijen aan boord en ook de excursies zijn op het thema aangepast. Zo kan je een glas drinken met Toscaanse wijnmakers, Franse kaas en wijn proeven waar het gemaakt wordt en op het hoogste niveau genieten in Monaco. Je kan je wijnkennis opvijzelen via de meevarende wijnexperts en de seminars die worden gegeven.

Op 2 juli vertrekt de Seven Seas Voyager voor een 8-daagse cruise vanuit Monte Carlo via onder andere Saint-Tropez, Florence, Rome, Corsica en Ibiza naar Barcelona. De speciaal voor deze reis samengestelde excursies zijn inbegrepen en aan boord is een in de regio gespecialiseerde sommelier aanwezig. Daarnaast is het voor Clubcorp leden inbegrepen een kookworkshop bij het Castello Banfi wijnhuis in Toscane te volgen.

Eind augustus vertrekt de Voyager, waar alle gasten in een suite met balkon slapen, weer uit Barcelona om via de Franse Provence en Antibes, Monaco, Italië, Kroatië en Slovenië koers te zetten naar Venetië. Deze L’esprit de Monaco-cruise duurt dertien dagen en is inclusief wijnproeverijen met Dalmatische specialiteiten in het Kroatische Zadar en een ontdekkingstocht door de wijnkelders van Koper in Slovenië.

Tuscany in Fall is het thema van de laatste wijncruise van Regent Seven Seas in 2018. Op 5 november begint de Seven Seas Voyager aan een achtdaagse reis van Monte Carlo naar Florence, Rome, Napels, de Provence, Mallorca en tenslotte Barcelona. In het Franse Aix-en-Provence staat een wijn- en kaasproeverij op het programma na een sfeervolle wandeling over de elegante Cours Mirabeau vol historische villa’s.

Aan de Italiaanse Amalfikust geniet je van de heerlijke Tramonti Costa D’Amalfi DOC, gemaakt van de aromatische druiven uit deze bergachtige omgeving. Er is altijd een wijnexpert aanwezig om vragen te beantwoorden en je te helpen de voor jou perfecte wijnen te vinden. Proeven doe je in de wijngaarden, bij de wijnhuizen en aan boord – alle lunches en diners worden geserveerd met een wijnarrangement.

Geïnteresseerd in cruisen met de Seven Seas Voyager? Vraag een offerte aan bij:

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.