Cruisereiziger
Doop

MSC Bellissima wordt in maart 2019 gedoopt in Southampton

 

MSC Bellissima

MSC Cruises heeft laten weten dat de MSC Bellissima, het volgende vlaggenschip van MSC Cruises, zal worden gedoopt in de haven van Southampton, Verenigd Koninkrijk op 2 maart 2019. Het zal een glamoureus evenement worden waar VIP-gasten van over de hele wereld aanwezig zullen zijn.

De MSC Bellissima wordt het vierde mega-schip van MSC Cruises welke, in minder dan drie jaar, na 2017 in de vaart komt en als onderdeel van een tienjarig investeringsprogramma van € 10,5 miljard. Ze zal een verdere evolutie van het Meraviglia-prototype vertegenwoordigen.

MSC Bellissima zal haar inauguratieseizoen doorbrengen in de Westelijke Middellandse Zee voordat ze de winter doorbrengt in de Verenigde Arabische Emiraten, Dubai, Abu Dhabi, Sir Bani Yas, Muscat en Khasab.

De MSC Bellissima is te boeken bij:

Cruises voor de MSC Bellissima zijn verkrijgbaar bij:

Cruise Online Sunweb

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!