Cruisereiziger
Shows

Nieuwe luchtvaartshow debuteert op Symphony of the Seas

Royal Caribbean International lanceert op haar nieuwe grootste cruiseschip ter wereld, Symphony of the Seas, een geheel nieuwe show genaamd ‘Flight: Dare to Dream’. Het is een reis door het verleden, heden en toekomst van vliegreizen en de verkenning van de ruimte. De gasten maken een avontuur door de tijd, waarin belangrijke mijlpalen in de luchtvaart aan de orde komen, waaronder de eerste vrijetijdsreis naar Mars en een eerbetoon aan de eerste vlucht van de Wright Brothers.

De show introduceert de nieuwste 3D-vliegtechnologie, video en automatisering toe in het 1.401 plekken tellende Royal Theater. Ruimte en zwaartekracht worden gesimuleerd via acteurs die ‘zweven’ in een gedetailleerde replica van het International Space Station (ISS). Bij het design van dit unieke theaterdecor is astronaut Clayton C. Anderson nauw betrokken geweest. Anderson bracht in totaal 167 dagen door in de ruimte en maakte in twee afzonderlijke missies 6 ruimtewandelingen.

De complexe, impactvolle choreografie en productie is ook van toepassing op het 3D-vliegen met een op maakt gemaakte recreatie van de Wright Flyer die zal opstijgen. Het decorstuk heeft een spanwijdte van 6,7 meter en een ‘cockpit’ met 1 stoel.
De andere grote shows aan boord van de Symphony of the Seas zijn de ijsschaatsshow 1977 in Studio B, de musical Hairspray in het Royal Theater en de nieuwe watershow HiRO in het AquaTheater.

Cruisen met het grootste cruiseschip ter wereld? Vraag een offerte aan bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Sunweb

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)