Cruisereiziger
Nieuwe cruiseschepen

Carnival Horizon overgedragen aan Carnival Cruise Line

Het nieuwe cruiseschip Carnival Horizon is woensdag op de scheepswerf van Fincantieri in Monfalcone overhandigd aan Carnival Cruise Line. De officiele overdrachtsceremonie werd bijgewoond door o.a. Micky Arison, voorzitter van moedermaatschappij Carnival Corporation, Christine Duffy, president van Carnival Cruise Line en Giampiero Massolo (voorzitter) en Giuseppe Bono (CEO) namens scheepsbouwer Fincantieri. Het tweede cruiseschip in de Vista-klasse (133.500 brutoton) is gebouwd op de scheepswerf van Fincantieri in Marghera en is het zusterschip van de Carnival Vista.

De Carnival Horizon zal haar eerste cruises in de Middellandse Zee maken. Daarna arriveert het schip op 23 mei 2018 in New York om eerst vanuit daar en later vanuit Miami cruises naar het Caribisch gebied te maken.

Cruisen met de Carnival Horizon? Vraag een offerte aan bij:

Captain Cruise Cruisereizen

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)