Cruisereiziger
Renovatie

Gerenoveerde Sapphire Princess klaar voor Europees cruiseseizoen

Het cruiseschip Sapphire Princess van Princess Cruises is vandaag teruggekeerd in de vaart na een uitgebreide droogdok van twee weken in Singapore. Diverse ruimtes op het schip zijn in het kader van het vernieuwingsprogramma ‘Come Back New Promise’ gerenoveerd en enkele nieuwe innovaties zijn doorgevoerd met als doel om het schip een van de populairste cruiseschepen in de vloot te laten blijven. Tijdens de upgrade is op de boeg van het schip ook het kenmerkende logo van Princess Cruises aangebracht.

Na een cruiseseizoen in Azië vertrekt de Sapphire Princess vandaag voor een 38-daagse reis van Singapore naar Southampton. Daarna starten haar cruises in Europa naar bestemmingen in de Middellandse Zee en Noord-Europa, waaronder Monte Carlo, Lissabon, Zeebrugge, St. Petersburg en de de Noorse fjorden.

Tot het nieuwe aanbod aan boord van de Sapphire Princess behoren de Club Class Mini-suites, de nieuwe premium hutcategorie met VIP-voorzieningen en exclusief dineren, Princess luxury bedden in elke hut (vanaf juni 2018), de gerenoveerde kinderclubs Camp Discovery Youth & Teen Center, een groot LED-scherm in het Princess Theater, de nieuwe show ‘Bravo’ (vanaf mei 2018) met een sopraan en live-orkest, nieuwe winkels met o.a. sieraden, sportkleding en artikelen met het Princess-logo en een aangepaste Lotus Spa & Fitness Center.

Cruisen in Europa met de Sapphire Princess? Vraag een offerte aan bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)