Cruisereiziger
Reparaties & Werfbezoek

Costa Mediterranea opgesierd met speciale boegschildering Costa

In het kader van het 70-jarig bestaan van Costa Cruises krijgen alle cruiseschepen in de vloot van de Italiaanse cruisemaatschappij een speciale boegschildering. De Costa Mediterranea had de eer om als eerste te worden opgesierd met het nieuwe logo. Het lettertype van de naam van het schip is speelser en de Italiaanse roots worden benadrukt door golven in de kleur van de Italiaanse vlag. De boegschildering aan beide kanten werd in twee dagen, donderdag in Marseille en vrijdag in Savona, voltooid.

De Costa Mediterranea is momenteel bezig aan een 5-daagse cruise van en naar Marseille. Op 13 mei start de Costa Mediterranea haar zomerseizoen vanuit Amsterdam met 8-daagse cruises naar de metropolen van West-Europa. Klik hier voor een uitgebreide beschrijving van deze route.

Zie onder voor een timelapse van de totstandkoming van de boegschildering:

Cruisen met de Costa Mediterranea? Vraag een offerte aan bij:

Dit schip vaart niet meer voor Costa Cruises. Kijk voor andere schepen bij:

Captain Cruise Corendon - Nieuw! CruiseOnline Cruisereizen Stip Sunweb TUI

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Eén reactie op “Costa Mediterranea opgesierd met speciale boegschildering Costa

  • Dit is écht gaaf zeg, wel leuk want in juni gaan mijn zoon en ik een cruise maken met dit schip naar Noorwegen!En dan zo’n een leuke beschilderen, gewoon tof

Reacties zijn gesloten.