Cruisereiziger
AanmerenBestemmingen

Carnival biedt in 2019 meer cruises naar Cuba aan

Vanwege de grote vraag heeft Carnival Cruise Line besloten om volgend jaar nog meer cruises naar Cuba in te plannen voor haar cruiseschip Carnival Paradise met vertrek uit Tampa. Er zijn 20 extra reizen naar het Zuid-Amerikaanse land geprogrammeerd. Dit is een aanvulling op de 11 cruises die in 2019 al zouden plaatsvinden naar het populaire eiland. Ook de Carnival Sensation zal volgend jaar Cuba aandoen. Recent werden al 17 cruises aangekondigd met inscheping in Miami.

De nieuwe 5-daagse cruises van de Carnival Paradise gaan een volle dag (soms met overnachting) naar de Cubaanse hoofdstad Havana. Daarnaast worden ook tropische bestemmingen als Key West (Florida) en Cozumel (Mexico) aangedaan.

Cruises met de Carnival Paradise zijn o.a. boekbaar bij:

Captain Cruise Cruisereizen

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!