Quantum of the Seas vaart in winter 2019 vanuit Singapore

Quantum of the Seas – foto: Royal Caribbean Int.)

Royal Caribbean International verandert de thuishaven van Quantum of the Seas. Het cruiseschip maakt sinds 2015 jaar cruises vanuit de grootste Chinese stad van het land, Shanghai. De rederij gaat de Quantum of the Seas verplaatsen naar Singapore. Vanaf november 2019 tot april 2020 zal ze 34 cruises varen. Er zullen langere en kortere cruises aangeboden worden. Variërend van 5 tot en met 8 dagen. De Quantum of the Seas vaart dan onder andere naar bestemmingen in Maleisië (Kuala Lumpur), Thailand (Phuket) en Vietnam.

De cruises vanuit Shanghai gaan het komende jaar afwisselend naar Japanse bestemmingen, Zuid-Korea en andere Chinese steden.

De Quantum of the Seas is in 2014 in de vaart gekomen als eerste schip in de Quantum klasse. Hoogtepunten op de Quantum of the Seas zijn unieke faciliteiten als de eerste skydive ervaring op zee (Ripcord by iFly), de North Star, waar gasten bijna 100 meter boven het schip kunnen genieten van vergezichten, de grootste overdekte sportaccommodatie op zee en een entertainment complex, compleet met botsauto’s en een rolschaatsbaan.

Vraag een offerte aan voor een cruise op de Quantum of the Seas bij:

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.