Cruisereiziger
MaidentripReparaties & Werfbezoek

Bahamas Paradise Cruise Line verwelkomt tweede cruiseschip in de vloot

Bahamas Paradise Cruise Line heeft haar tweede cruiseschip in de vloot verwelkomd. De Grand Classica, voorheen de Costa neoClassica, arriveerde vrijdag in de haven van Palm Beach voor haar doop en de start van haar inaugurele cruise. De kleine cruisemaatschappij is de enige rederij die 3-daagse cruises aanbiedt die het gehele jaar door vertrekken uit Palm Beach.

Met de nieuwe aanwinst en de Grand Celebration worden er vanaf heden dagelijkse vertrekken aangeboden naar Grand Bahama, een van de noordelijkste eilanden van de Bahamas. Daardoor zullen er jaarlijks meer dan 500.000 passagiers worden gebracht naar Freeport. Naast de 3-daagse cruises is het ook mogelijk om mee te varen naar de Bahamas om daar vervolgens in een resort te verblijven. Na je verblijf kan je via een cruise van 1 nacht op een van de twee cruiseschepen weer terugkeren naar Palm Beach.

De Grand Classica is een tikkeltje groter dan de Grand Celebration met een capaciteit van 1.680 passagiers. Het bevat 10 passagiersdekken met 658 hutten, waarvan slechts enkele met een balkon. Er is de keuze uit 8 dineropties waaronder enkele nieuwe concepten. Verder is er live-entertainment, een casino, diverse bars en lounges, een spa, twee zwembaden, een kinderclub en meerdere winkels.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!