Prijswinnaar Norwegian Cruise Line pakket bij Cruiserecensies.nl

Tot 1 april 2018 had iedereen die een recensie achterliet op Cruiserecensies.nl, de kans om een cadeaupakket te winnen van Norwegian Cruise Line met daarin een exclusief keukenschort en een mok. Inmiddels zijn op Cruiserecensies.nl meer dan 550 waardevolle ervaringen achtergelaten.  

Op Cruiserecensies kan je eenvoudig cruise-ervaringen delen met  andere (Nederlandstalige) cruiseliefhebbers. Bijna 340 cruiseschepen, waaronder nu ook riviercruiseschepen, van 35 cruisemaatschappijen kunnen worden beoordeeld op o.a. service, hutten, eten, prijs/kwaliteit en entertainment. Daarnaast lees je over alle maatschappijen en cruiseschepen praktische informatie en zijn talloze video’s en foto’s te bekijken.

Winnaar

Het pakket is gewonnen door Evelien die een recensie schreef over de AIDAprima.  Van harte gefeliciteerd met de prijs!

We willen iedereen bedanken voor de prachtige recensies!

Ben je net terug van een cruise? Schrijf  ook een recensie en deel je ervaringen met andere cruisereizigers. Maak deze zomerperiode (tot 1 augustus 2018) kans op een unieke Seabourn badset van Molton Brown bij het plaatsen van een recensie!

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.