Cruisereiziger
Suite

Varend paleis voor ‘the rich and famous’ bij Regent Seven Seas Cruises

Voor wie eens echt wil uitpakken heeft Regent Seven Seas Cruises iets spectaculairs: een suite die de meest luxueuze penthouses doet verbleken. Meer dan 400m² helemaal voor jezelf met een privéspa, een daktuin groter dan het gemiddelde Amsterdamse appartement en het mooiste uitzicht ter wereld. Waar ook ter wereld.

Deze exclusieve suite reist de oceanen over aan boord van het meest luxueuze schip ooit gebouwd: Seven Seas Explorer. Vanaf 2020 komt er een tweede Regent Suite bij, als zusterschip Seven Seas Splendor in de vaart wordt genomen. Aan dit toppunt van decadentie hangt wel een prijskaartje – voor zo’n €45.000 per 7-daagse cruise is de Regent Suite van jou. Dat is dan wel inclusief champagne, kaviaar, excursies, spabehandelingen (in je suite) en alles wat je verder maar kunt bedenken om je helemaal on top of the world te voelen.

Marmer, exotisch hout, een gouden kroonluchter en twee originele Picasso’s bij de ingang

Gelukkige schone slaapsters die wakker worden in de Regent Suite krijgen alles wat hun hartje begeert. Een butler die jouw glaasje Veuve Clicquot champagne nog eens bijvult als je in je Vista Garden daktuin geniet van een vrij uitzicht op een prachtige zonsondergang. Privé-excursies met chauffeur en een gids die zich specialiseert in wat jij leuk en interessant vindt – cultuur snuiven in Rome of wijn proeven in Bordeaux bijvoorbeeld. Ook staat er een dinertje met een van de hoogste officieren van het schip in de planning en uiteraard krijg je ongelimiteerde WiFi-toegang om alles wat je meemaakt te delen via social media. De suite zelf is ook niet te versmaden, met een badkamer van het mooiste marmer, twee originele Picasso’s bij de ingang, een privé sauna en sparuimte inclusief gratis wellness-behandelingen, vloeren van exotisch hout en handgemaakte meubels – waaronder een immense ronde eettafel waar je met vrienden en/of familie van de roomservice van een van de restaurants aan boord kunt genieten. Er zijn twee slaapkamers met in totaal ruimte voor zes gasten.

Paleis voor op reis
Het went vast snel, een varende woonkamer met een op maat gemaakte Steinway Arabesque piano ontworpen door Dakota Jackson. En vanuit een zachte lounge stoel onder een deken van kasjmier een film kijken op je enorme flatscreen tv of naar buiten turen door de kamerhoge ramen. Daar zie je de mooiste steden aan de Middellandse Zee, bruisend Monte Carlo of de prachtige Noorse fjorden aan je voorbij trekken. De Atlantische Oceaan oversteken in dit paleisje is ook mogelijk, of verken het Caribisch gebied vanuit kleurrijk Miami – Seven Seas Explorer heeft het hele jaar door prachtbestemmingen in de planning staan.

Mooiste suites op zee
Ook als je het budget niet hebt om de Regent Suite te boeken is het trouwens goed toeven aan boord. Regent Seven Seas Cruises is de meest inclusieve rederij ter wereld, dus ook in een van de andere comfortabele suites beleef je een droomreis vol ongekende luxe. Iedere ruimtelijke suite heeft een eigen uitstraling en een privé balkon perfect om na een dag te hebben rondgewandeld op de lokale bestemming weer helemaal te relaxen in de eigen oase van rust.

Cruisereiziger Miriam bezocht voor jou alle suites op de Seven Seas Explorer: Fenomenale luxe in suites

Of bekijk de Regent Suite aan boord van de Seven Seas Explorer door middel van deze 360 graden virtuele tour.

Vraag een offerte aan voor een cruise bij Regent Seven Seas Cruises:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)