Cruisereiziger
MaidencallMaidentripNieuwe cruiseschepenReisverslag

Norwegian Bliss vertrokken uit Bremerhaven voor eerste inaugurele cruise

Donderdagavond om 19:00 uur is het nieuwste cruiseschip van Norwegian Cruise Line, de Norwegian Bliss, vertrokken voor haar allereerste 3-daagse inaugurele cruise van Bremerhaven (Duitsland) naar Southampton (Engeland). Onder begeleiding van een shantykoor en drie saluutschoten verliet het derde cruiseschip in de Breakaway Plus klasse (168.028 brutoton) de Duitse havenstad, waar het ‘s morgens in alle vroegte was aangekomen.

Overdag vond zowel de officiële overhandiging van het schip van scheepsbouwer Meyer Werft aan de Amerikaanse cruisemaatschappij alsook de key & plaque ceremonie voor de ‘maiden call’ aan Bremerhaven plaats. De afgelopen weken lag de Norwegian Bliss (4.004 passagiers) nog in de Nederlandse Eemshaven voor het uitvoeren van zowel technische- als zeetesten op de Noordzee.

“Dit is het 13e schip dat we voor Norwegian Cruise Line afgeleverd hebben in de laatste 15 jaar. Ons team heeft geweldig werk geleverd en ik ben dankbaar voor hun aandeel hierin”, zei Tim Meyer, Managing director van de Meyer Werft.

Cruisereiziger Marco is tijdens deze unieke cruise aan boord en zal live verslag doen van alles wat de Norwegian Bliss zo bijzonder maakt. Volg de avonturen van Marco via:

–> Cruisereiziger.nl
–> Facebook
–> Twitter
–> Instagram

Lees ook:

Cruises op de Norwegian Bliss zijn boekbaar bij:

Captain Cruise Corendon - Nieuw! CruiseOnline Cruisereizen Stip Sunweb

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!