Cruisereiziger
Bestemmingen

Oceania Cruises onthult 2019-2020 ‘Tropics & Exotics’ cruises

Oceania Cruises heeft haar nieuwe programma 2019-2020 bekendgemaakt voor cruises naar Azië, Afrika, het Caribisch gebied, Zuid-Amerika, Australië en Nieuw-Zeeland.  De cruises variëren van 7 tot 31 dagen of zelfs langer als ze gecombineerd worden. Kenmerkend voor Oceania Cruises zijn de Culinary Discovery Tours, zoals in Nuka Hiva (in de Stille Oceaan) waar aspirant koks de geheimen van Polynesisch koken leren. Of bezoek in Punta del Este (Urugay) tijdens een excursie een professionele grill kok die je alles leert over de typische grill-technieken van Uruguay.

Enkele hoogtepunten van het nieuwe cruise programma:

  • 76 routes in totaal, daarvan 56 gloednieuw.
  • 228 havens en 80 overnachtingen in de haven
  • Three country-immersive voyages that focus on Japan
  • Cruiseschip Marina gaat (terug) naar de Zuid-Amerikaanse kust, waar ze 7 cruises doet langs Braziliaanse kust dorpjes, de indrukwekkende fjorden van Chili en de mysterieuze Amazone.
  • Sirena gaat een aantal wijn-staten cruises verzorgen vanuit Los Angeles inclusief San Francisco, Monterey, Santa Barbara en Catalina
  • RegattaInsignia en Sirena varen in totaal 6 Panama Kanaal cruises
  • Zes specifieke Cuba cruises én zes Caribische en Panama Kanaal cruises bezoeken de hoofdstad van Cuba, Havana.

Cruises op bijvoorbeeld de Marina zijn boekbaar bij onder andere:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)