Cruisereiziger
OntspanningSpaSport

Celebrity Cruises & Canyon Ranch tillen hun fitness aanbod naar een hoger niveau

Celebrity Cruises en Canyon Ranch hebben samen fitness op zee opnieuw uitgevonden, geïnspireerd door de nieuwste innovaties en wellness trends in de wereld. Het opnieuw ontworpen programma aan boord omvat 20 nieuwe fitnesslessen en seminars voor gasten.

Er zijn zes categorieën op basis van verschillende basisbehoeften en oefengroepen: intensief, conditie, levensduur, mindfulness, voeding en acupunctuur.

“Bij Celebrity Cruises zijn we altijd op zoek naar manieren om het volume te verhogen en de lat hoger te leggen. Samen met het Canyon Ranch team zagen we de mogelijkheid om onze gastervaring te verbeteren door ons fitnessprogramma te vernieuwen en gloednieuwe klassen toe te voegen, geïnspireerd door de nieuwste fitness-ontwikkelingen, ” zegt Brian Abel, Senior Vice President van Hotel Operations, Celebrity Cruises. “Met dit nieuwe programma kunnen gasten genieten van een goede ‘in-cruise’ fitnesservaring met ongeëvenaarde voorzieningen ervaren, goed getrainde fitnessexperts en een volledig aanbod van verkwikkende en lichaam veranderende lessen aan boord van onze schepen.”

“Wellness is een levensstijl en dit opnieuw ontworpen programma stelt onze gasten in staat om hun trainingsregimes te ontwikkelen op volle zee”, aldus Sandra Foyil, Senior Vice President van Canyon Ranch At Sea. Zowel fitnessfanaten- als beginners zullen een breed scala aan ervaringen ontdekken om zichzelf uit te dagen en hun welzijn voor een optimale gezondheid te verbeteren.”

Onder de nieuwe lessen en seminar-ervaringen zijn:

  • Intensief: Tabata-impact – Minder is meer, met deze “fast & furious” geïntegreerde intervaltraining die uit Japan komt. Tabata biedt het beste van cardio- en trainingstechnieken om een ​​full-body workout te bieden met verbeterde oefeningen met krachttraining
  • Conditie: Pilates op muziek – Deze levendige Pilates les wordt gegeven op vrolijke popsongs. Gasten kunnen zichzelf uitdagen om ritmisch van de ene oefening naar de volgende te stromen
  • Levensduur: Verjongingstechnologie – Leer meer over de nieuwste technologieën, diensten en producten die u kunnen helpen de tijd terug te dringen
  • Mindfulness: Spiritueel fietsen – mindfulness, bewustzijn van energie en aanwezigheid van geest tijdens het fietsen op een afspeellijst met muziek.
  • Voeding: detox 101, gewichtsverlies en meer – Kennis verwerven over de meest effectieve ontgiftende voedingsmiddelen, en hoe ze gewichtsverlies en algeheel welzijn bevorderen.
  • Acupunctuur: Acupunctuur voor pijnstilling – Behandelen van pijn, opwekken van energieniveau, tot de wortel van spijsverteringsongemakken komen, helpen bij een gezonde nachtrust, ontstressen, zich jonger voelen en langer leven. Leer van een erkende acupuncturist over de ongelooflijke effecten van deze bewezen genezingspraktijk.

Ga voor meer informatie over het gerevitaliseerde programma en een volledige lijst met fitnesslessen en seminarervaringen die worden aangeboden wanneer het programma in juni 2018 wordt gelanceerd naar: www.celebritycruises.com/things-to-do-onboard/health-andwellness

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)