Cruisereiziger
BenoemingenBouwCruisemaatschappijNieuwe cruiseschepen

Mein Schiff 2 omgedoopt naar Mein Schiff Herz

De Mein Schiff 2 wordt vanaf 2019 omgedoopt naar de Mein Schiff Herz. Het oudste schip in de vloot van TUI Cruises zou overgaan naar cruiserederij Marella Cruises maar vanwege de aanhoudende vraag is er besloten om de bestaande plannen aan te passen en de uitbreiding en modernisering van de vloot te versnellen. De nieuwe Mein Schiff 2 wordt momenteel gebouwd in Turku en daarom kan de ‘oude’ Mein Schiff 2 haar naam niet meer houden. Nog zeker tot 2022 blijft het schip in de vloot.

De Mein Schiff Herz zal in de zomer van 2019 voornamelijk in de Middellandse Zee varen vanaf Malta. Ze vaart twee verschillende routes, in de Westelijke Middellandse Zee (Sardinië, Corsica, Civitavecchia en Napels) en in de Oostelijke Middellandse Zee (Kreta, Santorini, Piraeus en Sicilië)

De Mein Schiff Herz kwam in 1997 in de vaart bij Celebrity Cruises als de Celebrity Mercury.

Vraag een offerte aan voor een cruise op de Mein Schiff Herz bij:

TUI Cruises Captain Cruise Cruisereizen TUI

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)