Cruisereiziger
Suite

Crystal onthult luxueuze suites op Crystal Endeavor

Crystal Cruises heeft de eerste details bekend gemaakt van de suites aan boord van het te bouwen expeditiejacht Crystal Endeavor. Het schip zal in 2020 worden opgeleverd.  De Crystal Endeavor (19.800 ton, 200 passagiers) wordt bij haar debuut, ‘s werelds eerste speciaal gebouwde megajacht met P6 ijsklasse. 

De suites aan boord van het schip zijn de grootste in hun soort aan boord van een expeditieschip inclusief een balkon en butlerservice voor elke suite. De suites zijn voorzien van onder andere een inloopkast, badkamers met verwarmde vloer en een regendouche. Het design van de suite is voorzien van hypermoderne technische snufjes zoals sfeerverlichting, interactieve tv’s en iPads in elke suite die diverse internationale kranten en reisinformatie geven. Er zijn 90 Deluxe Suites (ca. 28 m2), 8 Penthouse Suites (ca. 42 m2) en 2 Crystal Penthouse Suites (tot 105 m2). De Crystal Penthouses hebben elk een apart slaap- en zitgedeelte. 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)