Cruisereiziger
Wereldcruise

Viking Cruises vaart in 2019 langste wereldcruise ooit

Viking Cruises heeft bekendgemaakt dat het volgend jaar de langste wereldcruise ooit zal maken. Deze unieke reis met de Viking Sun duurt in totaal 245 dagen en zal 59 landen en 113 havens aandoen. Er staan overnachtingen gepland in 22 bestemmingen. De 8-maanden cruise zal op 31 augustus 2019 vanuit Londen vertrekken. Het is de derde wereldcruise van de Amerikaanse rederij met Noorse roots en deze is qua lengte bijna het dubbele van de voorgaande wereldreizen. Gasten die iets minder ruim in hun tijd of budget zitten kunnen ervoor kiezen om alleen 1 of 2 kortere segmenten mee te reizen.

Zoals bij alle cruises van Viking ontvangen gasten een gratis excursie in elke haven en gratis onbeperkt wifi. Daarnaast is o.a. een businessclass vliegticket, alle fooien, transfers van en naar het schip, 3 visa’s en een drankenpakket bij de cruiseprijs inbegrepen. Als je voor het einde van het jaar boekt ontvang je ook een tegoed van 4.000 dollar voor optionele landprogramma’s en een boordtegoed van 2.000 dollar voor optionele tours, spa-voorzieningen, winkels en drankjes. Prijzen voor de ‘Viking Ultimate World Cruise’ starten vanaf 92.990 dollar per persoon.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!