Cruisereiziger
BestemmingenWereldcruise

Wereldcruise Silver Whisper bezoekt 7 continenten en eindigt in Amsterdam

Ultra luxe rederij Silversea Cruises heeft het cruiseprogramma voor winter 2019/2020 bekendgemaakt, dat bestaat uit 89 cruises naar onder andere Azië, Zuid-Amerika, Caribisch gebied en meer.  Tien inaugurele bezoeken worden gebracht aan bijvoorbeeld het vulkanische Dravuni Eiland (Fiji) en Timaru in Nieuw-Zeeland. 

De wereldcruise 2020 vertrekt vanaf Fort Lauderdale en eindigt in Amsterdam op 24 maart 2020. Op 6 januari vertrekt de Silver Whisper en zij zal het eerste cruiseschip zijn dat alle 7 continenten op een wereldcruise bezoekt. Tijdens de 140-daagse wereldcruise worden 32 landen en 62 havens bezocht. De reis gaat via het zonnige Caribische gebied naar de oostkust van Zuid-Amerika. Via het Antarctisch gebied cruist de Silver Whisper langs de westkust van Zuid-Amerika en maakt ze de oversteek naar Australië. Vervolgens ontdekken de 382 passagiers verschillende Aziatische bestemmingen inclusief Bali, Sri Lanka en Mumbai voordat het schip verder vaart naar de Mediterranee en Noord-Europa.

De wereldcruise is beschikbaar vanaf 55.000 euro. 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)