Cruisereiziger
AanmerenBestemmingenSuite

Routes en nieuwe suites van Sky Princess onthuld

Sky Princess

Het nieuwste cruiseschip van Princess Cruises, Sky Princess, zal na haar introductie in Europa vanaf december 2019 haar eerste seizoen in de Caribbean varen. Het vierde cruiseschip in de Royal-klasse zal tot april 2020 vanuit haar thuishaven Port Everglades in Fort Lauderdale 7-daagse cruises gaan maken afwisselend naar het oostelijke en westelijke gedeelte van de Caribbean met o.a. verblijven tot laat in de avond in St. Thomas en Cozumel. Voorafgaand staat op 4 december 2019 een 3-daagse inaugurele reis gepland naar het prive-eiland Princess Cays.

Op de nieuwe Sky Princess wordt een nieuwe suite categorie geintroduceerd. De Sky Suites worden de grootste hutten op het schip met een uitzicht van 270 graden van bovenaf en een exclusief uitkijkpunt op het Movies Under The Stars scherm. Het zijn ook de eerste Princess hutten die plek bieden aan maximaal 5 personen en beschikken over de grootste balkons in de vloot. De komende maanden zullen meer details over deze nieuwe hutten bekend worden gemaakt.

Naast de Sky Princess zullen ook de Caribbean Princess, Crown Princess, Pacific Princess en Regal Princess van Princess Cruises de Caribbean aandoen in het seizoen 2019-2020. Gezamenlijk zijn ze goed voor 119 cruises en 10 verschillende routes.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!