Cruisereiziger
DoopNieuwe cruiseschepen

Nog 15 dagen tot de doop van de MSC Seaview in Genua

MSC Cruises heeft vandaag meer details bekendgemaakt over de doopceremonie van haar nieuwe vlaggenschip MSC Seaview dat over exact 15 dagen, op zaterdag 9 juni, plaatsvindt in Genua. Volgens traditie zal Sophia Loren fungeren als doopmoeder. Sinds 2003 heeft de Italiaanse actrice alle nieuwe cruiseschepen van de Mediterraanse rederij gedoopt. Ze zal zoals gewoonlijk een lint doorknippen waardoor een champagnefles tegen de boeg kapot wordt geslagen.

Gastvrouw van de avond is Michelle Hunziker, een populaire ster in Italie. De Zwitserse is actrice, TV-presentatrice, model en zangeres. Andere eregasten bij de ceremonie zijn Lorella Cuccarini en het 50-koppige kinderkoor ‘Piccolo Coro Dell’Antoniano’. Zij namen eerder het lied ‘I Can Believe – MSC for UNICEF’ op als soundtrack om de werkzaamheden van het goede doel onder de aandacht te krijgen aan boord van de cruiseschepen van MSC Cruises.

Cruisereiziger zal in Genua aanwezig zijn bij de doop en via de website en de social media kanalen verslag doen van de festiviteiten en de voorzieningen aan boord van de MSC Seaview.

Wil jij cruisen met de gloednieuwe MSC Seaview in de Middellandse Zee? Vraag een offerte aan bij:

Cruise Online Sunweb

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!