Carnival Horizon brengt je naar de Caribbean

Wie droomt er niet van een cruise naar de Caribbean? En wil je daarbij ook meerdere ABC eilanden bezoeken?

Dan is dit de ideale cruise: De Carnival Horizon vaart diverse routes vanaf Miami, onder andere naar het zuidelijk deel van de Caribisch gebied zoals Aruba en Curacao. Wij bekijken één cruise van de Carnival Horizon in detail en nemen je als het ware alvast mee op deze reis: de Carnival Horizon vertrekt op 22 september 2018 vanuit Miami vanaf slechts 693 euro per persoon.

De bestemming: Zuidelijk Caribisch gebied

Op 22 september vertrekt de Carnival Horizon uit Miami. Vlieg (niet inbegrepen in de genoemde prijs) minstens een dag van te voren naar deze stad in Florida. De Carnival Horizon zet om 16:00 uur koers naar zee. Je cruise start met een ‘Fun day’ op zee en je hebt alle tijd om het cruiseschip je eigen te maken. 

Grand Turk

Op de derde dag kom je aan in Grand Turk. Deze bestemming is favoriet van veel cruisepassagiers die naar het Caribisch gebied gaan. Als je de bestemming nadert, zie je meteen waarom: de lange witte stranden en het prachtige, helderblauwe water en de groene palmbomen; het is een waar stuk paradijs. Vanwege het paradijselijk heldere water en de natuur, zijn de excursies veelal gericht op watersporten zoals snorkelen, varen met een catamaran of een kajak, zwemmen met pijlstaartroggen (onder begeleiding) of een paar uur met een quad, jeep of segway door de natuur rijden, terwijl je over het eiland leert.

La Romana in Dominicaanse Republiek

Als je met het schip aankomt, valt meteen de zee van groen op. Vanwege de regenval en het vochtige klimaat is het eiland heel groen. De stad Romana heeft ruim 190.000 inwoners en is één van de grotere steden van de Dominicaanse Republiek. Omdat het land volop regenwouden heeft, is een zipline excursie of een dagje rondtrekken in een buggy of terreinwagen aan te raden voor de avonturiers. Zo zie je het eiland eens op een geheel andere manier.

Willemstad op Curacao

In de wijken Punda (ten oosten van de Sint Annabaai) en Otrabanda (ten westen van de baai) vind je talloze restaurants en winkels. Bij lekker weer kan je op een terrasje genieten van het weer, de mensen en lekker eten en drinken. Als je schip pas laat vertrekt, is Willemstad een gezellige plek met veel lichtjes en gezellige muziek. Ook de Koningin Emmabrug licht volledig op in de avond. Je kunt makkelijk op eigen houtje de stad verkennen, maar je kunt natuurlijk ook een stadtour boeken bij jouw cruisemaatschappij.

Oranjestad op Aruba 

Palm Beach

Aruba is uiteraard een prachtig eiland met een aantal hele mooie stranden. Tip: Als je gewoonweg een dag op het strand wilt liggen en niet teveel wilt betalen, kun je een Arubus retourtje kopen. Hiervoor betaal je $5 per persoon. Bus 10 brengt je vanaf de Oranjestad Bus Terminal langs de kustlijn. Om bij de Bus Terminal te komen steek je simpelweg de Lloyd G. Smith Boulevard over. In het blauwe huisje koop je een retourkaart.

Een bekend strand is Palm Beach. Dit prachtige palmenstrand is te bereiken door ergens bij de grotere hotels uit te stappen. Je loopt dan tussen de hotels door naar het strand. Het strand is gratis te gebruiken. Strandstoelen en parasols moet je wel huren.

Het is nog een eindje terug naar Miami. Daarom heb je liefst 2 zeedagen achter elkaar voordat je arriveert in Miami. 

Route

Datum Haven Aankomst en vertrektijd
22 september (zaterdag) Miami inschepen & vertrek: 16:00 uur
23 september “Fun Day” op zee  
24 september Grand Turk 07:00-14:00 uur
25 september La Romana, Dominicaanse Republiek 09:30-16:30 uur
26 september Curacao 13:30-22:30 uur
27 september Aruba 08:00-16:00 uur
28 september “Fun Day” op zee  
29 september “Fun Day” op zee  
30 september (zondag) Miami 08:00 uur aankomst
     

Je schip: Carnival Horizon

Carnival Horizon is in maart 2018 in de vaart gekomen. Zusterschip is de Carnival Vista. Cruiseschip Carnival Horizon heeft veel populaire faciliteiten zowel qua restaurants, bars, entertainment als activiteiten die ook beschikbaar zijn op de Carnival Vista zoals de SkyRide, het IMAX-theater, het WaterWorks waterpark, het Seuss at Sea programma en de Alchemy Bar.

Carnival Horizon beschikt over een breed scala aan categorieën accommodaties waaronder de populaire Havana hutten en extra ruime Family Harbor hutten waar ook een Family Lounge bij hoort.

Gegevens Carnival Horizon:

 In de vaart  2018
 Brutotonnage  133.500
 Lengte en breedte  322 meter lang, 37 meter breed
 Passagiers  3.960
 Bemanning  1450

Hutten & Prijzen

Op de Carnival Horizon zijn de volgende hutten momenteel nog boekbaar:

  • Binnenhut – is verkrijgbaar vanaf €693 per persoon.
  • Buitenhut – €931
  • Balkonhut – €1122
  • Suite –  €2673


 

Inclusief

  • Koffie, thee en water in de (buffet)restaurants
  • Maaltijden (ontbijt, lunch, diner en snacks)
  • Havengelden
  • Roomservice

Exclusief

  • Vluchten (is circa €550 euro).
  • Reserveringskosten, calamiteitenfonds

Vraag een offerte aan

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.