Cruisereiziger
RenovatieReparaties & Werfbezoek

Video: Mariner of the Seas in dok bij Cadiz

Cruiseschip Mariner of the Seas (gebouwd 2003) wordt opgewaardeerd met $120 miljoen aan gewaagde, nieuwe faciliteiten. Wanneer het schip klaar is, biedt Mariner 4- en 5-daagse cruises naar de Bahama’s aan. De transformatie in een scheepswerf bij Cadiz omvat net als de Independence of the Seas in de vloot, een virtual reality bungee-trampoline op zee, een glow-in-the-dark laser, een tiki-chique lounge en een breed scala aan nieuwe eetgelegenheden.

De Mariner of the Seas van Royal Caribbean International is één van de vijf cruiseschepen uit de Voyager-klasse. Andere schepen uit deze klasse zijn de Voyager of the SeasNavigator of the SeasExplorer of the Seas en Adventure of the Seas. Ten tijde van de bouw waren dit de grootste cruiseschepen ter wereld met een capaciteit van meer dan 3.000 passagiers. De Mariner of the Seas was één van de eerste cruiseschepen met een klimwand, een ijsbaan op zee en de Royal Promenade, een lange promenade/straat in het midden van het schip.

 

Vraag een offerte voor een cruise aan bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Sunweb

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)