Cruisereiziger
BouwExpeditiecruisenTe water lating

Hondius van Oceanwide Expeditions raakt voor eerste maal water

Zaterdag is de expeditieschip Hondius voor het eerst te water gelaten bij de Brodosplit Werf in Kroatië. Dit gebeurde traditioneel door het schip van een helling het water in te laten glijden. Talloze vertegenwoordigers van Oceanwide en de werf waren aanwezig bij deze mijlpaal.

“Ik ben erg blij over de kwaliteit van het schip en de eerste passagiers zullen in juni volgend jaar kunnen inschepen naar het poolgebied”, zegt Wijnand van Gessel, eigenaar van Oceanwide Expeditions.

De Hondius is het eerste poolcruiseschip met Polar Classe 6, dat voldoet aan de laatste eisen. Het schip is 107,6 meter lang, 17,6 meter breed en kan 174 passagiers meenemen in 82 hutten. Er zullen 70 personeelsleden aan boord mee gaan. De Hondius is het derde expeditieschip van Oceanwide dat geschikt is voor de poolgebieden.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)