Cruisereiziger
BarBuffetrestaurantDrankpakketEten en drinkenReisverslagRestaurantSpecialiteitenrestaurant

Restaurants en bars op de MSC Seaview

Met een capaciteit van 5331 gasten, is de brede keuze aan eten en drinken op de MSC Seaview een belangrijk aspect. MSC werkt samen met topchefs van hoog, internationaal niveau om de gasten de beste kwaliteit en ervaring te bieden. Er is op het schip voor ieder wat wils, van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat; MSC Seaview biedt 6 specialiteitenrestaurants, 2 a la carte restaurants en 20 bars en lounges.

Ontbijt- en lunchbuffet

Er bevinden zich op het schip 2 buffet restaurants. Het Marketplace Buffet bevindt zich op dek 8 en bestaat uit een gevarieerd aanbod van verschillende broodjes, vleesgerechten, gebakjes en een heel groot aanbod groente en exotisch fruit. De broodjes en gebakjes worden elke dag vers aan boord gebakken, en dat is te merken aan de kwaliteit.

Binnen in het Marketplace Buffet is er meer dan voldoende zitgelegenheid, maar bij goed weer is buiten zitten een absolute aanrader. De brede promenade aan beide kanten van het buffet én aan de achterkant heeft veel tafels en stoelen, waar je kunt genieten van een goed ontbijt en lekkere lunch met uitzicht op zee.

Op dek 16 bevindt zich Ocean Point Buffet. Dit is een kleiner buffet met hetzelfde lekkere en gezonde aanbod. De perfecte keuze voor een iets rustigere sfeer. 

 

A la carte restaurants

Aan boord vind je 2 a la carte restaurants, het Golden Sands Restaurant (dek 5) en het Silver Dolphin Restaurant (dek 6), waar je elke avond in stijl kunt dineren. Het menu verandert iedere avond en de gerechten worden bereid door topchefs en met verse ingrediënten van hoogste kwaliteit. Er zijn ook talrijke opties voor vegetariërs, veganisten, kinderen en mensen met bepaalde allergieën.

L’Atelier Bistro

Deze Franse bistro op dek 8 serveert heerlijke hapjes en drankjes in een gezellige setting met een fijne atmosfeer. Probeer hier bijvoorbeeld een selectie van heerlijke kazen, escargot of foie gras. Je kunt hier overdag goed genieten.

Ocean Cay by Ramón Freixa

Voor alle visliefhebbers is Ocean Cay (dek 16) een must. De Spaanse topchef Ramón Freixa heeft 2 Michelin sterren en werkt samen met MSC om de beste kwaliteit naar het schip te brengen. De verse ingrediënten worden steeds vanuit het lokale gebied geïmporteerd en bereid tot heerlijke gerechten.

Butcher’s Cut

Bij Butcher’s Cut op dek 16 vind je de beste steaks en vleesgerechten van het hele schip. Dit Amerikaanse steakhouse serveert naast steaks ook allerlei andere gerechten en een selecte wijnen, bier en cocktails.

Asian Market Kitchen by Roy Yamaguchi

Asian Market Kitchen (dek 16) is 3 restaurants in 1. Bij de sushi bar wordt de sushi vers bereid in het midden door professionele sushi chefs. Zo weet je dus altijd dat de meest verse kwaliteit gegarandeerd is. Topchef Roy Yamaguchi fuseert verschillende Aziatische invloeden in de gerechten. In het Pan-Asian Restaurant bestel je, a la carte, de beste gerechten uit verschillende delen van Azië. Denk hierbij aan noodles, gestoomde groente en vleesgerechten en miso soep. Het Tepanyaki restaurant sluit aan op het Pan-Asian Restaurant en is perfect voor een gezellig avondje uit met het gezin of een grotere groep. Jouw persoonlijke chef bereid de gerechten aan tafel voor en maakt hier meteen een show van.

Bars en Lounges

Over het gehele schip zijn er verschillende bars en lounges te vinden. De MSC Seaview heeft een groot aantal binnen bars én buiten bars. Geniet van een glaasje champagne of mousserende wijn in de Champagne Bar, bestel een verfrissende tropische cocktail in de Jungle Beach Bar, kijk samen met vrienden een sportwedstrijd en bestel een van de tientallen bieren in de Sports Bar. Of kies uit een van de vele andere drankjes en sferen in de Garage Club, Haven Lounge, Seaside Lounge, Seaview Bar, Shine Bar, Venchi 1878 Chocolate Bar en Wine & Cocktails.

Op een zeedag kan je goed terecht bij de Marketplace Bar, Aurea Bar, Miramar Bar, Panorama Bar en Sunset Beach Bar voor goede cocktails en andere drankjes met gratis uitzicht op zee. Of ga langs bij de Venchi 1878 Gelato & Crêperie, waar je elke dag verrukkelijke ijsjes, milkshakes en crepes kunt eten, welke dagelijks vers gemaakt worden.

Drankpakket

MSC biedt voor al haar schepen all-inclusive drankpakketten aan. Vanaf €28 per dag per persoon heb je al een drankpakket waarmee je onbeperkt alcoholische en non-alcoholische drankjes kan bestellen in de bars, lounges en restaurants. Boek het drankpakket van tevoren, wanneer je aan boord het drankpakket bestelt, betaal je tot 50% extra servicekosten.

*MSC Yacht Club gasten hebben een eigen restaurant en lounge met bar. Ook buiten op het zonnedek is een bar en buffet die alleen voor Yacht Club gasten toegankelijk is.

Lees ook:

Wil jij cruisen met de MSC Seaview in de Middellandse Zee? Vraag een offerte aan bij:

Cruise Online Sunweb

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)