Cruisereiziger
SportTelecommunicatie

Princess Cruises zendt wedstrijden FIFA World Cup Russia 2018™ uit op Movies Under the Stars®

Gasten van Princess Cruises, varend over de hele wereld, kunnen nu kijken naar en juichen voor hun favoriete team tijdens het grootste toernooi van de meest populaire sport op deze planeet.– de FIFA World Cup Russia 2018™. De 64 voetbalwedstrijden worden aan boord van negen cruiseschepen uitgezonden. De wedstrijden zijn gestart op 14 juni en eindigen met de finale in Moskou op 15 juli.

De wedstrijden zullen te bekijken zijn op de buitenschermen van Movies Under the Stars, met plaats voor honderden gasten die het spel kunnen volgen en zo de bal het net te zien raken.

“Na een dag gevuld met interessante excursies zullen onze gasten heel blij zijn om de FIFA World Cup Russia te kunnen kijken,” zo vertelt Jan Swartz, president van Princess. “ Op welke manier kun je beter dit dynamische mondiale toernooi volgen dan op onze mega outdoor filmschermen met op de achtergrond de zee en de lucht.”

FIFA World Cup 2018 ™ wordt vertoond aan boord van:

Voetbalfans kunnen ook deelnemen aan thema activiteiten en entertainment, zoals interactieve spelletjes met de PlayStation op Movies Under the Stars®, hindernisbaan competities en strafschoppen voor prijzen tegen een kleine bijdrage voor het goede doel. Verder zijn er leuke ‘weggevertjes’ en thematische hapjes en drankjes.

Een cruise op bijvoorbeeld de Royal Princess is boekbaar bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)