Cruisereiziger
DoopNieuwe cruiseschepen

Twee reisjournalisten worden doopmoeders van Azamara Pursuit

Azamara Club Cruises heeft bekendgemaakt dat twee reisjournalisten zullen fungeren als doopmoeders van de nieuwe aanwinst in haar vloot, Azamara Pursuit. Het gaat om Ellen Asmodeo-Giglio van het Amerikaanse AFAR Media en Lucy Huxley van Travel Weekly UK. Beide zijn ervaren reizigers met tezamen bijna 50 jaar aan expertise zowel vanuit het perspectief van consumenten als van de reisbranche. De Azamara Pursuit is het eerste cruiseschip van Azamara Club Cruises dat doopmoeders krijgt. De officiele doopceremonie zal plaatsvinden op 28 augustus 2018 in Southampton. Aansluitend vertrekt het voor een AzAmazing middagevenement naar het Franse Cherbourg.

Het derde cruiseschip van Azamara Club Cruises, voorheen bekend onder de naam Adonia, wordt momenteel in het Noord-Ierse Belfast uitgebreid gerenoveerd op de scheepswerf van Harland & Wolff.

Cruises op de Azamara Pursuit zijn boekbaar bij:

Captain Cruise Cruisereizen

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!