Regent Seven Seas Cruises biedt speciale arrangementen aan

De ultraluxe cruisemaatschappij Regent Seven Seas Cruises biedt via haar Spotlight-on concept diverse speciale arrangementen aan zoals wijntastings, kookdemonstraties, bridgetoernooien, huiskamerconcerten en cruisen met een bierbrouwer. De toch al zeer inclusieve reizen worden hierdoor omgetoverd tot cruises met nog meer extra’s.

Wijnliefhebbers boeken de Spotlight on Wine-cruise, wie dol is op lekker eten gaat voor de Spotlight on Cuisine en bierdrinkers kiezen Spotlight on Craft Beer & Spirits. Op de Spotlight on Music-cruise staat een vioolvirtuoos centraal, de Spotlight on Bridge-reizen worden geleid door gecertificeerde bridgemasters. Van wijngaardexcursies tot een Royal Dinner door de voormalige chef van Koningin Elisabeth en van een muziekuitvoering in Sint-Petersburg tot een bezoek aan de Alaskan Brewing Company – het is allemaal spot on.

Culi cruise
Culinair genieten doe je met verve tijdens een 10-daagse cruise op Seven Seas Voyager met vertrek op 10 juli. Het schip vaart in acht dagen van Rome naar Venetië voor de Spotlight on Wine-cruise. Met wijnexperts, tastings, een seminar en speciale excursies is dit de ideale trip voor wie graag een flesje opentrekt. Koninklijk dineren gebeurt op datzelfde schip tijdens de, zeer populaire en daarom volgeboekte, Spotlight on Cuisine-cruise door de Middellandse zee onder leiding van chef Darren McGrady. Dat hij eerder voor Koningin Elisabeth kookte is te proeven tijdens het Royal Dinner en de Royal Afternoon Tea – uiteraard geserveerd met witte handschoentjes. Ook geeft hij een lezing over zijn leven in het huishouden van de royals. Proeven van de Italiaanse keuken kan tijdens de Spotlight on Cuisine met vertrek op 20 september van Monte Carlo naar Venetië geserveerd door chef Tommaso Barletta, compleet met kookdemonstraties, een speciaal menu en culinaire excursies.

Maar niet alleen op Seven Seas Voyager kun je genieten van een culinaire cruise. Zo ligt op Seven Seas Mariner de focus op ambachtelijke biertjes en bijzondere drank. Reis met een bierbrouwer van Alaska naar Canada tijdens een van de Spotlight on Craft Beer & Spirits-cruises met vertrek op 20 juni, 15 augustus en 2 september, compleet met proeverijen, een lunch met bierarrangement en excursies naar een distilleerderij en een brouwerij.

Muzikaal genieten
Seven Seas Explorer pakt het muzikaal aan met de Spotlight on Music. Vioolvirtuoos Ignace ‘Iggy’ Jang verzorgt twee intieme concerten aan boord van het schip dat op 24 augustus vertrekt om in elf dagen van Stockholm naar Kopenhagen te varen. Ook inclusief zijn excursies met extra aandacht voor muziek en kunst uit de regio en een uitvoering door Iggy in Sint-Petersburg.

Meer focus
Ook op de andere Regent-schepen gaan de spotlights aan. En tijdens grote oversteken is het bridge wat de klok slaat met de Spotlight on Bridge-cruises – ideaal om tussen de toernooien door te genieten van alles wat het schip te bieden heeft. Gasten aan boord van Seven Seas Voyager vanaf 23 juli of Seven Seas Navigator vanaf 9 oktober worden vergezeld door meest bekende presentators van Amerikaanse tv-zender PBS. Zij geven lezingen, seminars en houden discussies over kunst, actueel nieuws en lastige maatschappelijk kwesties.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!