Cruisereiziger
Cruiseterminal

Celebrity Cruises onthult details nieuwe cruiseterminal

Celebrity Cruises heeft meer details bekendgemaakt over haar nieuwe Terminal 25 (T25) die het momenteel laat bouwen bij Port Everglades in Hollywood, Florida. T25 heeft een futuristisch ontwerp in lijn met haar toekomstige ‘bewoner’, de nieuwe revolutionaire Celebrity Edge.

De terminal, die volgens planning in oktober 2018 wordt geopend, zal diverse technologische hoogstandjes bevatten waaronder ‘Frictionless Arrival’ wat zorgt voor een efficient incheckproces en interactieve lichtkunst aan de muren.

Passagiers in de Suite Class hebben in T25 toegang tot een exclusieve lounge, hallen tot de liften, schermen en een eigen dakterras. De terminal krijgt ook een speciaal gebouwde bemanningslounge. Het heeft gratis wifi, tv-toegang, opslagruimte en rustige plekken voor werknemers.

In het winterseizoen 2018-2019 wordt T25 de nieuwe thuishaven van de Celebrity Edge, Celebrity Infinity, Celebrity Reflection en Celebrity Silhouette. De terminal zal beschikbaar zijn voor andere cruisemaatschappijen, als deze niet in gebruik is door Celebrity.

Wil je ook cruisen op de Celebrity Edge? Bekijk de mogelijkheden:

AMCA Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Sunweb TUI

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!