Disney Cruise Line viert Halloween op zee in stijl

De feestdag Halloween zal ook in 2018 weer groots worden gevierd aan boord van de cruiseschepen van Disney Cruise Line. Dit najaar zullen op de cruiseschepen Disney Dream, Disney Fantasy, Disney Wonder en Disney Magic van september tot en met oktober diverse ‘angstaanjagende’ leuke evenementen, activiteiten en themafeesten worden georganiseerd. Daarnaast is er levendig entertainment, hangen er speciale decoraties waaronder The Pumpkin Tree die tijdens de cruise op magische wijze verandert en zijn er unieke menu-items verkrijgbaar in de restaurants.

Tot de speciale activiteiten van ‘Halloween at Sea’ behoren o.a.:

Mickey’s Mouse-querade Party: een verkleedfeestje met spelletjes, dansen en Halloween-snoep. De bekende Disney-karakters dragen speciale Halloween-outfits.

A Nightmare Before Christmas-Sing and Scream: een interactieve filmervaring waar gasten actief aan kunnen deelnemen gevolgd door een meet-and-greet met Jack Skellington en Sally.

Haunted Stories of the Sea: Gasten komen samen onder de sterren om verhalen over de zee te horen van een mysterieuze zee-kapitein.

Creepy Cabaret: Een spookachtige band speelt in het Atrium muziek met Halloween als thema.

Halloween Isn’t Just For Kids: Het uitgaansdistrict voor volwassenen verandert ’s nachts in een macabere omgeving voor een verkleedwedstrijd en een Villainous Takeover op de dansvloer.

Spookie Movies: Om passagiers in de juiste stemming te brengen worden op de Funnel Vision bij het familiezwembad en in de hutten films met een Halloween-thema getoond.

Ghoulish Delights: De chefs van Disney Cruise Line bereiden een aantal speciale traktaties voor Halloween, inclusief chocoladetaart met pompoenvulling, spinnenkoekjes en ‘Spooky Juice’.

De Disney Dream zal in deze periode vanuit Port Canaveral 4- tot 5-daagse cruises naar de Bahamas varen, de Disney Fantasy is vanuit Port Canaveral met 8-daagse cruises actief in het Oostelijke- en Westelijke gedeelte van de Caribbean, de Disney Wonder zet vanuit San Diego voor 3-, 5= en 6-daagse cruises koers naar Baja Mexico, 8-daagse cruises naar de Mexicaanse Riviera en 15-daagse cruises naar het Panamakanaal en de Disney Magic cruist vanuit New York 5- en 8-daagse reizen naar Canada en 6- en 7-daagse reizen naar Bermuda.

Cruises met Disney Cruise Line o.a. de Disney Magic zijn boekbaar bij:

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.