Cruisereiziger
BestemmingenThuishaven

Nieuwe routes Canarische Eilanden met Mein Schiff Herz

Vanaf het voorjaar van 2019 zal de huidige Mein Schiff 2 onder de naam Mein Schiff Herz verder varen in de vloot van TUI Cruises. Met de nieuwe naam staan er ook volledig nieuwe routes gepland in de winter van 2019/2020. Er zijn speciale reizen samengesteld met veel nieuwigheden op de Canarische Eilanden. Een van de bijzonderheden is dat voor de eerste keer de Azoren continue worden aangedaan. Bovendien kunnen bezoeken aan Kaapverdië en de Azoren worden gecombineerd via een 14-daagse cruise. In totaal zijn er 6 verschillende combinatiereizen mogelijk met de Mein Schiff Herz.

Nieuw is ook dat de Mein Schiff Herz in de toekomst Tenerife en Madeira als begin- en eindpunt zal gebruiken. Hierdoor zal Gran Canaria, dat voorheen voornamelijk als in- en ontschepingshaven werd gebruikt, vaker als bestemming worden aangedaan, waardoor passagiers meer tijd hebben om het eiland te ontdekken. Tijd staat sowieso centraal op de Mein Schiff Herz. Het schip blijft langer op elke bestemming, waaronder diverse overnachtingen in de havens.

 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!