Cruisereiziger
BouwNieuwe cruiseschepen

Foto’s: Virgin Voyages toont voortgang bouw eerste cruiseschip

Virgin Voyages heeft onderstaande foto’s gepubliceerd waarop de voortgang is te zien van de bouw van haar eerste cruiseschip op de scheepswerf van Fincantieri in Genua. Er komt langzaam maar zeker structuur in het schip (110.000 brutoton) dat in 2020 in de vaart komt. Een gedeelte van de romp is zichtbaar, net als enkele blokken die tezamen de basis moeten vormen van het 2.700 passagiers tellende schip dat alleen toegankelijk zal zijn voor volwassenen. De eerste nieuwbouw van Virgin Voyages, dat PortMiami als thuishaven krijgt en wekelijks cruises gaat varen naar de Caribbean, heeft tot op heden nog geen naam. Al enige tijd gaan er echter geruchten dat het vlaggenschip de naam ‘Scarlet Lady’ krijgt.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!